Vores nyheder

LOCTITE og TEROSON er banebrydende teknologier, der bygger på solid erfaring. Vi arbejder hele tiden på at perfektionere vores produkter og produktionsprocesser, så vores kunder og slutbrugere oplever, at de opfylder deres behov endnu bedre. Nedenfor gennemgås eksempler på banebrydende produkter og løsninger fra Henkel.


Luftlækager er usynlige for det blotte øje – men har tydelige skadevirkninger på værktøj og komponenter. Trykluft tegner sig for så meget som 10 % til 30 % af industriens elforbrug, og derfor kan lækager i trykluftsystemer være en væsentlig kilde til spildt energi - i gennemsnit kan 42 % af dette energiforbrug spares ved at reducere luftlækager.

LOCTITE Universel strukturlim, med styrke fra hybrid-limteknologi, er et gennembrud inden for strukturlimning. De er formuleret til at imødekomme de stigende krav til montagedesign og vedligeholdelsesreparation.

Henkel har opgraderet paknings- og gevindtætningssortimentet med innovative formuleringer for LOCTITE 518 og LOCTITE 577, hvilket giver klart forbedrede resultater under udfordrende driftsbetingelser.

Henkel tilbyder højkvalitetsovervågning og doseringsudstyr til enhver situation, som er velegnet til al slags kemi. Mange års erfaring garanterer det højeste niveau af ekspertise, bakket op af teknisk service og support, som er uden sidestykke i branchen.

LOCTITE 55 er designet til tætning af metal og plastrør og fittings. Det behøver ingen hærdetid og giver øjeblikkelig, fuld tryk tætning. Det ideelle valg for nem, hurtig og pålidelig tætning.

Skibscontainere, der transporterer skrøbelige varer såsom tropiske frugter, skal opfylde særlige krav. Henkels produkter anvendes på forskellig vis til at tætne containere mod vejrlig og UV-stråling for at beskytte varerne indeni.

Den engelske campingvognproducent, Elddis, har for alvor ændret sine produktionsmetoder ved skiftet til en fuldlimet struktur til afløsning for den hidtidige mekanisk sammenføjede. Det blev et farvel til ca. 800 skruer og et god dag til limning af bærende dele og eksteriører.

LOCTITE SF 7900 CERAMIC SHIELD er en enestående, keramisk, silikonefri beskyttende belægning, som forhindrer, at metalsprøjt sætter sig fast på svejseudstyret. Belægningen danner en tør film. Denne film afviser sprøjt og sikrer svejsning i op til 8 timer uden afbrydelse - uden behov for gentagen påføring.

Denne banebrydende løsning til reparation af stålrør er et hurtigt og økonomisk alternativ til at udskifte rørene. Denne alt-i-ét-løsning omfatter klargøring, forstærkning og toplag og benyttes direkte på rørets overflade. Reparationssystemet forstærker og tætner tryk-, temperatur- og kemikaliebestandige stålrør.

Ring til: +45 (0) 433 0 1301

Medier & Downloads