Vedligeholdelse, Reparation og Eftersyn (VRE)

Det er kun med ordentlig vedligeholdelse, at dit udstyr kører problemfrit. Loctite tilbyder de bedste løsninger inden for limning, tætning, rengøring og smøring.

Vores produkter er kendt for stor pålidelighed og sikkerhed. I særdeleshed hjælper de dig med at spare tid og reducere omkostninger. Standtid eller driftssvigt i industridele kan nemlig reduceres til et minimum, hvis de vedligeholdes med Loctite-produkter.

Produktudvalg

Vejledning til

Produkter til industri og udstyr

Uddannelse Partnere Kontakt

Se, hvordan Loctite produkter til vedligeholdelse sørger for, at papirmaskinen kører problemfrit med 1900 meter pr. minut.

Produktudvalg til vedligeholdelse

Loctite er vedligeholdelseseksperten, når det gælder limning, tætning, rengøring og smøring.

Uanset hvad din opgave er – du får det til at virke med Loctite.


Vejledning til

Find det helt rigtige produkt til enhver vedligeholdelsesopgave: På mobilen, på nettet eller offline - Når-som-helst og når-som-helst


Produkter til industri og udstyr

Mange års erfaring i fremstilling og vedligeholdelse af industriudstyr har givet os en dybdegående viden om typiske servicerings- og reparationsopgaver i alle større industrier og de mest almindelige industriudstyr.

Produkter til industrien
Vores industriprogrammer omfatter de typiske udfordringer inden for vedligeholdelse og reparationer i din branche. De omfatter adskillige anvendelseseksempler, referencer og case-studier. Få at vide, hvordan en specifik reparationsopgave magen til din blev løst i en tilsvarende situation.

Maritim industri Minedrift Stål Almindeligt udstyr
       
Petrokemisk industri Kraftværker Vandforsyning Jernbaneindustri
 


Produkter til udstyr
Vores programmer for udstyr går endnu dybere ned i specifikke vedligeholdelses- og reparationsopgaver for industrikomponenter. Vi tilbyder løsninger til alle reparationsopgaver og kommer med specifikke produktforslag. Du behøver ikke bekymre dig om valg af produkt, men kan koncentrere dig om at klare opgaven.

Industrial Gearboxes

Uddannelse af vedligeholdelseseksperten

Højkvalitetsprodukter er kun så gode som de personer, der bruger dem. Derfor tilbyder vi praktisk undervisning i at anvende vores produkter til vedligeholdelses- og reparationsformål.
Vores undervisere er grundigt inde i de problemer, du støder på til daglig, og vil give dig redskaber og know-how til en vellykket anvendelse af vores produkter.

Kontakt os for at planlægge en uddannelse, der er skræddersyet til jeres behov.


Partnere

Mange af vores produkter kan fås gennem distributører. Klik på linket herunder for at finde en distributør i dit område


Med henblik på at kunne tilbyde service til tekniske anvendelser i forbindelse med vores produkter til overfladeteknologi samarbejder Henkel med udvalgte udbydere af industriel vedligeholdelsesservice.

Få mere at vide om Henkel Certified Applicator Network ved at klikke herunder.


Kontakt

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om vores produkter, eller hvis du er interesseret i undervisning - kontakt os. Henkel teamet  vil være glade for at hjælpe dig.
Læg en besked og dine kontaktdata, så vil vi kontakte dig.


GRÆNSELØS LIMNING

Se vores seneste innovation indenfor strukturel limning

Medier & Downloads