LOCTITE pakningsprodukter

LOCTITE pakningsprodukter – alternativet til gængse kompressionspakninger forhindrer væsker og gasser i at lække mellem flangeflader.

Pakningsprodukter   Fordele   Videoer   Til download


Tekniske datablade Sikkerhedsdatablade

Sådan gør du Yderligere downloads Kontakt

Pakningsprodukter

LOCTITE pakningsprodukter er et pålideligt alternativ til gængse kompressionspakninger og forhindrer væsker og gasser i at lække mellem flangeflader.

I tillgift fungerer LOCTITE anaerobe pakningspodukter som både lim og tætning mellem to flanger. Den flydende tætning udfylder mellemrummet mellem flangefladerne fuldstændigt og forhindrer herved flydende materialer og gasser i sammensatte maskindele eller rørsamlinger i at slippe væk. Samtidig forstærker vedhæftningen på flangefladerne samlingens styrke.

LOCTITE flangetætningsprodukter påføres i flydende form, så de kan udfylde og tætne ujævnheder i metalflangernes overflader. Disse tætninger hærder ved tilstedeværelse af metal og uden adgang til luft, så der dannes en holdbar tætning mellem komponenterne med maksimal kontakt mellem flangefladerne. LOCTITE flangetætninger forhindrer desuden korrosion og danner en lavtrykspakning ved samlingen. LOCTITE flangetætninger vil efter fuldstændig hærdning hverken krympe, revne eller flyde ud, og de modstår forskydning bedre end konventionelle pakninger.

Tag et kig på vores anbefalede produkter till enhver applikation, eller klik her for at se hele vores produktsortiment.

Funktioner Produkter
Høj temperatur LOCTITE 510
Fleksible produkter LOCTITE SI 5970
LOCTITE 518
Hurtig hærdning LOCTITE 574
Nem afmontering LOCTITE 5203
Sundhed og sikkerhed LOCTITE 5800


Fordelene ved LOCTITE pakninger sammenlignet med gængse forskårne kompressionspakninger

  • Mindsker lagerbeholdningen, da der kun skal bruges ét produkt til alle designs
  • Flyder ud og fylder alle hulrum og uregelmæssigheder
  • Forhindrer at pakningen flyder ud eller kryber
  • Forhindrer at pakningen forskydes eller skrider
  • Sørger for omgende tætning
  • Glimrende kemikaliebestandighed
  • Tætningen kan modstå et højt tryk, når den er fuldt hærdet

LOCTITE pakningsprodukter giver en langt større ydeevne og en række fordele sammenlignet med gængse tætningssystemer som f.eks. forskårne pakninger.

De vigtigste årsager til, at kompressionspakninger svigter og lækker, er:

Fladekontakt: Kompressionspakninger giver ikke fuldstændig kontakt mellem pakningen og flangefladerne. Der optræder derfor altid mindre lækager (sivning)

Komprimering: Kompressionspakninger flyder under statiske og dynamiske belastninger og bliver flade, således at boltkraften i flangeforbindelsen falder med lækage til følge

Forskydning: Pakninger risikerer at blive trykket ud mellem flangerne

Bolthuldeformation: De store kræfter, der overføres til pakningsmaterialet under bolthovedet, risikerer at få pakningen til at revne, flænge, knække eller trykke den ud

Videoer

Se, hvordan produktet benyttes på New Holland

Kontakt


Downloads

Medier & Downloads