Rustbeskyttelse, priming og meget mere – Loctite overfladebehandling

Loctite tilbyder en bred vifte af produkter til overfladebehandling. Sortimentet omfatter produkter til korrosionsbeskyttelse som rustbeskyttelse og rustfjernere men også primere, belægninger og fugerens.

Se det brede udvalg af materialer til at opnå bedre overfladeegenskaber i


  • form
  • funktion
  • udseende
  • sammenføjningsstyrke
  • korrosionsbestandighed

 

rustbeskyttelse med reaktiv belægning

En effektiv rustbeskyttelse skal ikke alene forebygge korrosion men også være så økonomisk og miljøvenlig som muligt. Loctite markedsfører et sortiment af produkter, der specielt tilgodeser samtlige disse hensyn.

Det er muligt at opnå en pålidelig rustbeskyttelse ved dypning eller påsprøjtning, før overfladen lakeres. Efterbehandling med en fugerens optimerer rustbeskyttelsen, samtidig med at lakken hæfter bedre.

Rustfjerner og hurtigtvirkende rustfjerner

Rustfjerner løsner rust og giver på den måde midlertidig eller permanent korrosionsbeskyttelse. Loctite markedsfører generelle rustfjernere, der yder midlertidig korrosionsbeskyttelse, fremstillede af ekstremt kapillærvirkende, farveløse mineralolieprodukter med gode smøringsegenskaber.

Hurtigtvirkende rustfjerner kan benyttes til særlig genstridig rust. Fastgroede dele som bolte, skruer og møtrikker køles kraftigt ned, så de kan skrues fra hinanden. De er permanent beskyttede mod korrosion.


Ring til: +45 (0) 433 0 1301

Medier & Downloads