LOCTITE Hurtiglime

LOCTITE hurtiglime er 1-komponent lime, der hærder ved stuetemperatur og findes i en lang række viskociteter. De anvendes typisk til hurtige, pålidelige, højtydende limninger af mange materialer på få sekunder - gummi, polystyren, træ, metal og også de nyeste generationer plastik. Du kan trygt og nemt lime næsten alle kombinationer af substrater – plastik og metal, metal og karton, selv elastomer og elastomer.

Produkter   Anvendelse   Video   Til download


Tekniske datablade Sikkerhedsdatablade

LOCTITE Hurtiglime - spørgsmål og svar Yderligere downloads Kontakt

Vores produkter

Få mere at vide om vores nyeste serie af hybridlime,  der kombinerer hastigheden ved en hurtiglim med styrken i en strukturlim!

Tag et kig på vores anbefalede produkter till enhver applikation, eller klik her for at se hele vores produktsortiment.

Funktioner

Produkter
Høj temperatur LOCTITE 4090
LOCTITE 401
LOCTITE 406
LOCTITE 454
Hårdfør LOCTITE 435
LOCTITE 438
Hurtighærdende LOCTITE 406
LOCTITE 4062
Fleksibel LOCTITE 4850
LOCTITE 4860
   LOCTITE 4902

GaStærk

LOCTITE 3090
LOCTITE 4090

 

Alsidige og brugervenlige

LOCTITE hurtiglime er nemme at anvende, uanset om de integreres i en automatiseret produktionslinje eller anvendes på værkstedet. De hærder ved stuetemperatur, er typisk 1-komponent og findes i forskellige viskociteter, så de passer præcist til dine krav.
Der findes et bredt udvalg af doseringsudstyr,  og vi designer og fremstiller desuden doseringsværktøj, så de passer til kundens specifikationer.


 


Anvendelse

LOCTITE hurtiglim påføres i et tyndt lag på den ene side. Komponenterne presses straks sammen i 5-60 sekunder, afhængigt af materialet. For at få det optimale resultat, når du anvender LOCTITE hurtiglim, skal du sørge for at alle flader, der skal limes, er rene, tørre og fri for olie og fedt, samt at de passer præcist sammen. Du kan eventuelt rense de flader, der skal limes, med acetone før påføring.

Video

Kontakt


Downloads


GRÆNSELØS LIMNING

Se vores seneste innovation indenfor strukturel limning

Medier & Downloads